top of page

První Optika Karlín

Krásný prosvětlený prostor této nově stylově vybavené pobočky v čele s kreativní vedoucí s vynikajícím citem a vkusem pro brýle dělají z této pobočky úžasné místo. Nadstandardní výběr brýlových obrub značky Komono a Tonny, která je specialistou na inovaci a výrobu obrouček. Za skvělou cenu tu najdete krásné, luxusní, stylové i extravagantní brýlové obroučky, které vám určitě padnou do oka.

První Optika Karlín

Adresa pobočky

Sokolovská 6/85, 186 00 Praha 8 - Karlín, Česko

Kontakt

Doprava a parkování

Metro: trasa B, stanice Křižíkova, 50m

Tramvaj: zastávka Křižíkova, 50m

Autobus: mezinárodní autobusové nádraží Florenc, cca 15 min chůze

Parkování: k dispozici je smíšená a návštěvnická zóna po zaplacení v parkovacím automatu, smíšená zóna – parkování max. 24 hodin, návštěvnická zóna – parkování max. 2 hod.

Sortiment zboží

Nabízíme vám zde nejen široký sortiment brýlových obrouček, ale i dioptrických skel vysoké kvality. Objednat a zakoupit si zde můžete jak klasické dioptrické brýle na blízko nebo na dálku, tak i brýle multifokální, sluneční dioptrické brýle a v nabídce jsou i kontaktní čočky. 


Brýle Komono, značka, která vás vybízí k originalitě, odložení stereotypu a fantazii. Ukažte svoji jedinečnost, cit a vkus při výběru výjimečných brýlí pro každý den. Dodají vám jistotu a sebevědomí, budete se v nich cítit skvěle.


Na naší pobočce si můžete zakoupit nejen brýle, ale i doplňky k nim, jako například šňůrky k brýlím, čistící sady, pouzdra na brýle apod. Další optické pomůcky, jako např. cvikr vám objednáme podle vašich požadavků.

Měření zraku

Přímo na pobočce provádíme odborné měření zraku po předchozím objednání. Objednat se můžete na telefonu +420 775 888 001, prostřednictvím emailu info@prvnioptika.cz nebo https://www.prvnioptika.cz/objednejte-se

Servis brýlí

Na místě provedeme jednoduchou opravu či korekci vašich brýlí. Vyčištění brýlí ultrazvukem zdarma je samozřejmostí.  A pokud by vaše brýle potřebovaly složitější opravu, rádi vám ji po domluvě zajistíme podle vašich potřeb.

Možnosti platby

Platit můžete hotově, terminálem nebo benefitními poukázkami typu flexi-pass a dalšími firemními benefity.

Otvírací doba

PO - ČT: 10:00 - 19:00

PÁ: 10:00 - 17:30

SO/NE: zavřeno

Galerie

bottom of page