top of page

Jarní výprodej brýlí

Aktualizováno: 8. 1.

Na jaro roku 2023 jsme si pro Vás připravili několik speciálních, slev akcí a novinek. Více v našem krátkém článku.

První Optika - Blog Výprodej brýlí

Nenechte si ujít! Sleva na 80 % brýlových obrouček!

50% sleva na většinu brýlových obrub! Tato super sleva se vztahuje na všechny obruby, kromě značek Komono, Mykita a Tag Heuer. Sleva je dostupná na všech pobočkách První Optiky, platí na 80 % brýlových obrub na našich skladech!


Skvělá nabídka pro vás – výprodej brýlí značky Tag Heuer.

Luxusní designové obruby se slevou 15 %! Navštivte naši pobočku První Optiky Anděl v Lidické ulici 30, Praha 5 a vyberte si. V brýlích s obrubami Tag Heuer se budete cítit skvěle a budete zaručeně in. Těšíme se na vás na naší pobočce.

Od ledna 2022 můžete klidně zaplatit (jen) benefity!

Super novinka pro vás! Od ledna 2022 můžete v První Optice celé brýle zaplatit poukázkami! Využijte naše aktuální super nabídky a výprodej brýlí, kupte si u nás brýle a zaplaťte je firemními benefity! Platí na veškerý sortiment bez omezení!

Bereme poukázky firem – Benefity a.s., Benefit plus, Edenred, Sodexo a Up. Přijímáme jak papírové šeky, tak i platební karty jednotlivých společností. Dostupné na všech pobočkách První Optiky.



Objednejte se

Máte zájem o konzultaci při nákupu brýlí, radu z oblasti optiky nebo měření zraku bez dlouhého čekání na termín? Neplýtvejte svým drahocenným časem při čekání a objednejte se do jedné z našich optik v Praze. Objednat se.



2 640 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page