top of page

Dárkové poukazy v První Optice

Aktualizováno: 24. 1.

Nevíte, čím obdarovat své blízké, přátele, kamarády? Udělejte jim radost a na jakékoli pobočce První Optiky jim pořiďte dárkový poukaz.

Hodnota je na Vás, platnost poukazu 1 rok

Jedná se o velmi praktický dárek. Poukaz lze zakoupit a poté využít na jakékoliv pobočce První Optiky a lze jej kombinovat s aktuálními slevami. Je jen na vašem rozhodnutí, jakou hodnotu bude váš poukaz mít. Vytvoříme dárkový poukaz podle vašeho přání a potřeb na jakoukoli finanční částku.


Dárkový poukaz na nákup kvalitních dioptrických brýlí

Mnoho lidí, zejména starších, si z důvodu úspory finančních prostředků pořizuje dioptrické brýle například v drogeriích, samoobsluhách apod. Jedná se sice o levný nákup, kterým můžeme překlenout kritickou dobu, když se nám například rozbijí brýle a nemáme náhradní, ale není to dobrá volba z pohledu dlouhodobé řešení korekce zraku, zejména pokud jde o zdraví očí.

Nákupem a darováním dárkového poukazu pomůžete svým blízkým k nákupu nových, kvalitních brýlí, které jim budou užitečným pomocníkem po dlouhou dobu. Podívejte se na náš katalog brýlí.


Objednejte se

Pokud máte zájem o konzultaci při nákupu brýlí, radu z oblasti optiky nebo měření zraku bez dlouhého čekání na termín, objednejte se do jedné z našich optik v Praze. Objednat se.

Na pobočkách První Optiky vám nabízíme měření zraku bez front a čekání, stačí se objednat on-line, zavolat na telefon +420 888 775 001, nebo napsat na info@prvnioptika.cz.



93 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page