top of page

Měření zraku Praha

Aktualizováno: 8. 1.

Objednejte na měření zraku v Praze rychle, online, bez fronty a dlouhého čekání na termín

Měření zraku Praha - První optika
Odborné měření zraku naším optometristou

Máte dojem, že nevidíte úplně dobře a rádi byste si nechali překontrolovat zrak? Neznáte aktuální hodnotu vašich dioptrií protože se vám nechce dlouho čekat na termín u lékaře? Tyto problémy vám pomůžeme vyřešit. Nabízíme rychlé a profesionální měření zraku na našich pobočkách optik v Praze.


Přeměření zraku - objednání

Využijte možnost ověření vašich aktuálních dioptrií a přeměření zraku na pobočkách První Optiky v Praze. Můžete se objednat on-line, případně můžete volat na telefonní číslo +420 775 888 001, nebo napište na info@prvnioptika.cz. Objednejte se k nám na termín, který vám bude nejlépe vyhovovat. Pokud budete brýle potřebovat, můžete si je hned i objednat. Ušetříte tím čas i peníze.


Naše pobočky optiky v Praze, kde vám přeměříme zrak:

První Optika Anděl v ulici Lidická 30, Praha 5

První Optika Francouzská v ulici Francouzská 30, Praha 2

První Optika Karlín v ulici Sokolovská 6/85, Praha 8


Rady a doporučení optika

Využijte odborného poradenství při výběru dioptrických brýlí. Naši odborníci vám pomohou vybrat vhodné brýle nejen podle vašich potřeb z hlediska optiky, ale například i podle vašeho typu nebo tvaru vašeho obličeje. Upozorní vás také na možná úskalí při výběru brýlí, kdy je vždy třeba pamatovat i na to, pro jaký účel brýle potřebujeme, kdy je budeme používat.


Například je velký rozdíl pořizovat brýle pro práci na počítači a brýle pro venkovní volnočasové aktivity. Konečná volba však vždy bude záležet na vašich osobních potřebách, preferencích a životním stylu.

Na našich pobočkách si jistě vyberete kvalitní brýle za dobrou cenu, se kterými budete spokojeni. Podívejte se na náš katalog brýlí.


Platba benefity

Dlouhodobě již můžete v První Optice celou zakázku zaplatit pomocí vašich firemních benefitů! Využijte naše aktuální skvělé nabídky a slevy, kupte si u nás brýle a zaplaťte je firemními benefity! Platí na veškerý sortiment bez omezení!

Bereme poukázky firem – Benefity a.s., Benefit plus, Edenred, Sodexo a Up. Přijímáme jak papírové šeky, tak i platební karty jednotlivých společností. Dostupné na všech pobočkách První Optiky.

platba měření zraku benefity


601 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page