top of page

Dioptrické brýle - skvělý módní doplněk

Aktualizováno: 8. 1.

Zvolte správně tvar, barevnost a materiál svých dioptrických brýlí a budete trendy! Už dávno nejsou dioptrické brýle jen zdravotnickou pomůckou!


Brýle jako koruna Vašeho outfitu!

Letos letí extravagance, vtip a originalita! Ukažte svůj vkus a podtrhněte svůj styl, vyberte si odvážnou barvu a tvar vašich dioptrických brýlí a upoutejte pozornost svého okolí neotřelou elegancí. První Optika vám nabízí originalitu spojenou s vysokou kvalitou a širokým výběrem brýlových obrub a skel. Na naší pobočce na Andělu, si můžete vybrat obruby luxusních značek Tag Heuer nebo Mikita, na všech pobočkách První Optiky najdete nápadité obruby značky Tonny.


Váš look = Váš styl

Teď právě frčí kočičí oči a vy tento look můžete podtrhnout i tvarem brýlových obrub! Máme pro vás brýle, které se stanou vaším stálým módním doplňkem. Vsaďte s námi na originalitu, budete vypadat skvěle a cítit se fresh.


Poradenství při výběru brýlí

Zastavte se na některé z poboček První Optiky, kde na vás čekají naši odborníci, kteří vám poradí při výběru brýlí, které podtrhnou vaši osobnost a styl.

Na našem webu najdete všechny aktuality, nabídku brýlí, rady jak pečovat o brýle a další informace z oblasti optiky.


Využijte platbu šeky!

Můžete u nás uplatnit poukázky firem - Benefity a.s., Benefit plus, Edenred, Sodexo a Up. Přijímáme papírové šeky i platební karty jednotlivých společností. Dostupné na všech pobočkách První Optiky.


55 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page