top of page

Módní trendy ve světě brýlí

Aktualizováno: 27. 6. 2023

Brýle jsou opět letos opravdu trendy a proto by neměly chybět mezi oblíbenými módními doplňky! První Optika vám nabízí brýle, které vás opravdu zaujmou.


Top volba pro Vás - originalita a extravagance!

Brýle již dávno neplní jen zdravotní funkci, staly se nepostradatelným módním doplňkem. Vyberte si velké a výrazné brýle, které podtrhnou váš styl! Volit můžete mezi obrubami z různých materiálů i různých tvarů a barev. V První Optice si vyberete brýle, které Vám určitě padnou. Podívejte se na náš katalog.


Trendy a varianty brýlí

Opravdu cool jsou teď hranaté brýle s výraznou obrubou. Pokud chcete zaujmou své okolí, pořiďte si brýle, které na první pohled upoutají. Potřebujete takové brýle s dioptriemi? Ani to není problém! A navíc mohou být i samozabarvovací! Tím vyřešíte nejen svůj look, ale i korekci očí a navíc ochranu zraku před slunečním zářením. Přečtěte si o tom více.

Skvělou volbou jsou i brýle v kulatém designu nebo obruby ve tvaru kočičích očí. Chybu neuděláte s tzv. Oversize brýlemi nebo transparentními brýlemi, objevují se i výrazné želvovinové nebo retro obruby.


Nechte si poradit a přeměřit zrak

Na pobočkách První Optiky Vám naši odborníci s výběrem brýlí ochotně poradí. Navíc můžete využít možnost měření zraku bez front a dlouhého čekání na termín. Objednejte se on-line, zavolejte na +420 888 775 001, nebo napište na na info@prvnioptika.cz.


Plaťte benefity

Bereme poukázky firem – Benefity a.s., Benefit plus, Edenred, Sodexo a Up. Přijímáme jak papírové šeky, tak i platební karty jednotlivých společností. Dostupné na všech pobočkách První Optiky.






284 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page