top of page

Povánoční slevy v První Optice

Aktualizováno: 6. 1.

Připomínáme, že sleva na většinu brýlových obrouček trvá i v novém roce! Připravili jsme pro vás široký výběr obrouček v módních trendech a s velkými slevami!

Sleva na 80 % brýlových obrouček!


Sleva ve výši 50 % na většinu brýlových obrub. Tato skvělá akce platí na všechny obruby, kromě značek Komono, Mykita a Tag Heuer. Sleva na 80 % brýlových obrub, které máme na skladě, je dostupná na všech pobočkách První Optiky!


Nenechte si ujít možnost přeměření zraku!


Bez front a čekání v přeplněné čekárně! Objednejte se on-line a my vám odborně přeměříme zrak a překontrolujeme vaše dioptrie v termínu, který vám bude nejvíce vyhovovat. Můžete si u nás pak i objednat brýle a využít výše uvedenou slevu na brýlové obruby!

Pro objednáním nám můžete také zavolat na: +420 775 888 001, nebo nám napište na info@prvnioptika.cz a společně se již domluvíme na termínu.


Plaťte celou zakázku benefity!


Již celý minulý rok jste u nás mohli celou zakázku zaplatit pomocí vašich firemních benefitů! Využijte naše aktuální skvělé nabídky a slevy, kupte si u nás brýle a zaplaťte je firemními benefity! Platí na veškerý sortiment bez omezení!

Bereme poukázky firem – Benefity a.s., Benefit plus, Edenred, Sodexo a Up. Přijímáme jak papírové šeky, tak i platební karty jednotlivých společností. Dostupné na všech pobočkách První Optiky.




70 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page