top of page

Progresivní čočky na vás čekají v První Optice.

Skvělá alternativa tradičních brýlí, to jsou nové progresivní čočky ExactDS Balance a ExactDS Smart 2.0. V nabídce První Optiky nyní najdete tuto novinku v oblasti optiky, která je určena pro zkušené nositele, kteří vyžadují kvalitní vizuální zážitek a zároveň moderní progresivní design.


ExactDS Balance – čočky pro všestranné užití po celý den


Tyto brýlové čočky se hodí i do sportovních brýlí a zakřivených obrub, jedná se o čočky vyšší třídy určené pro každodenní nošení při různých činnostech. ExactDS Balance je určena pro všestranné použití pro širokou škálu uživatelů.

Díky vestavěným technologiím poskytuje vynikající vizuální zážitek a vysoký uživatelský komfort. Inovativní technologie Smooth Optics zajišťuje bezkonkurenční hladkost designu, zvyšuje pohodlí a minimalizuje plavecký efekt. Binokulární vyvážení snižuje nevyhnutelné zkreslení při pohledech do periferních oblastí a poskytuje tak kvalitní vizuální zážitek v celém spektru pohledu.


Vlastnosti ExactDS Balance


- Minimalizuje rozostřené vidění díky patentované technologii Smooth Optics

- Zajišťuje ostré vidění na všechny vzdálenosti a kvalitní vidění i v periferních oblastech

- Zaručuje vysoký komfort nošení

- Poskytuje rychlejší adaptaci a tím i vyšší uživatelskou spokojenost


ExactDS Smart 2.0 – relaxační progresivní čočky


Tyto brýlové čočky uvedla na trh firma Omega Optix, jeden z největších výrobců a dodavatelů brýlových čoček na českém trhu. Tyto brýlové čočky jsou určeny pro nositele ve věku 18 – 45 let, kteří dosud používají jednoohniskové čočky a v důsledku toho trpí zrakovou únavou při delší práci do blízka a při práci s digitálními zařízeními.

Relaxační čočky ExactDS Smart 2.0 proti únavě mají díky inovativním vestavěným technologiím vylepšený design a jsou ideálním řešením pro všechny, kteří většinu dne potřebují zrak zaostřovat na stejnou vzdálenost, např. při práci na počítači a jiných digitálních zařízeních. Svým provedením tyto čočky podporují zaostřování zraku tak, aby docházelo k menší únavě zraku a tím umožňují uživateli delší práci na blízko.

Vlastnosti ExactDS Smart 2.0


- Vylepšený design pro snížení únavy při náročném životním stylu

- Pokročilá technologie ray-tracing, která zajišťuje konzistentní optický výkon v celém rozsahu (pro dalekozraké širší pozorovací oblast, pro krátkozraké vylepšení pohledu do dálky)

- Zmírňuje bolet hlavy a pocit suchých očí


Poradenství, rada optika


Pokud budete mít dotazy k oběma novinkám na trhu v oblasti optiky jsme vám k dispozici na našich pobočkách První Optiky. Pokud máte zájem o tyto nové možnosti a rádi byste si brýle s těmito čočkami pořídili, naši odborníci - optici jsou vám k dispozici. Nezapomeňte, že vám můžeme po předchozím objednání bez čekání a front přeměřit zrak a zjistit správnou hodnotu vašich dioptrií a následně i poradit s výběrem obrouček, které vám padnou. Podívejte se na náš katalog brýlových obrub.

85 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page