top of page

Vánoční dárkové poukazy v První Optice

Aktualizováno: 14. 2.

Vánoce jsou za dveřmi a Vy stále nevíte, čím obdarovat své blízké, přátele, kamarády?


Udělejte všem svým blízkým radost a na jakékoli pobočce První Optiky jim pořiďte Vánoční dárkový poukaz. Jde o velmi dobrý a ceněný dárek, který přinese nejen radost, ale i užitek pro vaše zdraví. Na vašem rozhodnutí je, jakou hodnotu bude váš dárkový poukaz mít. Máme pro vás připravené poukazy v hodnotě 1.000 Kč, 2.000 Kč a 5.000 Kč nebo si sami můžete zvolit částku, kterou chcete obdarovanému věnovat. Platnost našich dárkových poukazů je 1 rok od data nákupu.


Kvalitní brýle = hodnotný dárek  

Pokud svým blízkým věnujete takový hodnotný dárek, víte také, že jim pomáháte pořídit si kvalitní dioptrické brýle. Mnoho lidí, zejména starších, si z důvodu úspory finančních prostředků pořizuje levné dioptrické brýle například v drogeriích, samoobsluhách apod., kdy se jedná sice o rychlý levný nákup, kterým můžeme překlenout nějakou krátkou kritickou dobu, když se nám například rozbijí brýle a nemáme náhradní, ale není to dobrý nákup pro dlouhodobé řešení, zejména pokud jde o zdraví očí. Nákupem a darováním dárkového poukazu pomůžete svým blízkým k nákupu nových, kvalitních brýlí, které jim budou užitečným pomocníkem po dlouhou dobu.


Měření zraku, odborné poradenství

Pokud se kdokoli s dárkovým poukazem dostaví na pobočku První Optiky, může si nechtat také překontrolovat aktuální hodnotu dioptrií. Můžete využít nabídku měření zraku bez front a čekání po předchozím objednání na některé z poboček První Optiky. Objednejte se on-line, případně zavolejte na telefonní číslo +420 775 888 001 nebo napište na info@prvnioptika.cz. Určitě najdeme termín, který vám bude vyhovovat.

Využijte také možnosti odborného poradenství při výběru dioptrických brýlí, na našich pobočkách si jistě vyberete kvalitní brýle za dobrou cenu, s kterými budete spokojeni.


26 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page