top of page

KOMONO, Zaostřeno na styl!

Aktualizováno: 12. 3.

Ikonické brýle KOMONO dokážou neopakovatelným způsobem vyjádřit vaši osobnost a příběh, skvěle podtrhnou vaši kreativitu a jedinečný styl a stanou se módním manifestem vašeho outfitu. Brýle KOMONO jsou dokonalým spojením designu s funkčností, které vás okamžitě zaujme.


Návrat k jednoduchosti

V dnešní době, kdy je móda v neustálém pohybu, nás značka KOMONO zve k návratu k jednoduchosti. Brýle KOMONO jsou výrazem minimalismu, který se prolíná s vysoce módními trendy. Bez zbytečného zdobení a nadbytečných prvků tvoří KOMONO prostor pro vaši vlastní kreativitu.


Kvalita, kterou vnímáte

Při výrobě svých brýlí dodržuje renomovaná belgická značka KOMONO vysoké standardy kvality. Všechny materiály jsou pečlivě vybírány a každý detail je promyšlený tak, aby byl zárukou optimálního pohodlí a zároveň dodával brýlím nezaměnitelný výraz. Pokud si vyberete brýle KOMONO, víte, že je to to pravé.

Víc než jen pohled

Brýle KOMONO nejsou jen módním doplňkem, jsou výrazem vaší osobnosti, oknem do vaší duše. Vaše brýle by měly vyprávět příběh vašeho stylu, individuality a osobního vkusu. KOMONO pro vás má širokou škálu stylů, tvarů, barev, od klasických po odvážné, ať už vybíráte eleganci v odstínech jantaru nebo odvážné geometrické tvary v chladných tónech.


Trendy, které vydrží

Móda může být krátkodobou záležitostí, ale ikonické brýle KOMONO jsou investicí do budoucnosti a nadčasovosti vašeho stylu. Značka se nechává inspirovat aktuálními trendy, ale zároveň vytváří modely, které nezevšední a vystupují z pozadí bez ohledu na módní sezónu. S brýlemi KOMONO doplníte svůj šatník kouskem nepomíjivé elegance.

Stůjte za svým stylem

KOMONO vás vyzývá k odvaze vyjádřit váš jedinečný styl a individualitu. S těmito ikonickými brýlemi můžete být každý den novou verzí sebe sama. Otevřete okno do světa módy, kde se spojuje jednoduchost s citem a výrazným designem. Objevte krásu brýlí KOMONO!


KOMONO brýle na všech pobočkách První Optiky již od 23.11.2023!


Rada optika, měření zraku

Na všech pobočkách První Optiky vám naši odborníci poradí s výběrem brýlí vhodných pro váš typ i životní styl. Podívejte se na náš katalog brýlí, můžete u nás také využít službu měření zraku bez front a čekání. Rádi se vám budeme věnovat osobně, objednejte se online na osobní poradenství nebo měření zraku, k objednání můžete využít i telefon, kontakt +420 775 888 001, napsat nám můžete na info@prvnioptika.cz


Platba benefity

Celou zakázku u nás můžete zaplatit firemními benefitními poukázkami.


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page