top of page

Slevy na brýle v První Optice

Potřebujete nové brýle? Stavte se na některé z poboček První Optiky a využijte některou z následujících slev. POZOR! Slevy nelze využít společně, vyberte si tu, která vám bude vyhovovat nejvíc.

Slevy na brýle

1. Sleva ve výši 25 % na nákup multifokálních skel

Sleva ve výši 25 % na multifokální skla vyrobená na míru, přímo pro vás, podle vašich osobních potřeb a požadavků. Slevu lze uplatnit při nákupu celých brýlí. Připomínáme, že u nás platí adaptační doba na přivyknutí na multifokální brýle v délce jednoho měsíce. Pokud si na brýle nezvyknete, máme pro vás skvělé řešení. Více informací o "multifokálech" na našem blogu.


2. Akce 1 + 1 zdarma na brýlová skla

Při nákupu celých brýlí vám nyní nabízíme akci 1 + 1 na nákup skel s prémiovou exclusive ochranou. Pokud si koupíte celé brýle, zaplatíte nyní pouze jedno sklo s touto velmi kvalitní úpravou, druhé od nás dostanete zdarma. Tato exkluzivní úprava vám pomůže vaše brýlové čočky chránit před poškozením poškrábáním, mastnotou, špínou, zamlžováním a prachem. Vaše brýle vám tak budou lépe sloužit po delší dobu. Tato nabídka zahrnuje jednoohniskové skladové čočky.


3. Sleva 30 % na skla s komplexní ochranou očí

Na pobočkách První Optiky nyní můžete využít i akci nákupu brýlí s 30% slevou, které jsou vybaveny skly s komplexní ochranou pro vaše oči. Dioptrické čočky těchto brýlí disponují velmi kvalitní ochranou zraku proti UV záření a PC záření. Tato sleva platí pro indexy 1.5. a 1.6.   

Měření zraku v První Optice, odborné poradenství

Potřebujete překontrolovat aktuální dioptrie a nechce se vám dlouho čekat na termín a pak v čekárně? Rádi se vám na některé z našich poboček budeme věnovat, objednejte se online na měření zraku, případně můžete k objednání využít telefonní kontakt +420 775 888 001. Pište nám na info@prvnioptika.cz.


První Optice vám naši odborníci poradí i s výběrem brýlí vhodných pro váš typ i životní styl. Podívejte se na náš katalog brýlí.


Nezapomeňte, že u nás celou zakázku můžete zaplatit benefitními poukázkami.

benefitní poukazy


28 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page