top of page

Brýle TONNY

Aktualizováno: 8. 1.

Detail, kvalita, krása, originalita a finanční dostupnost. Těmito slovy lze popsat produkty firmy Tonny, která v roce 2018 zvítězila v soutěži „Značka roku.“ Tato firma je hlavním partnerem První Optiky pro nabídku obrub na všech pobočkách První Optiky.


TONNY - specialista na výrobu brýlových obrub


TONNY – značka, která je specialistou na inovaci a výrobu obrouček.

Zaměření pouze na výrobu brýlových obrub zaručuje, že do výroby brýlových obrouček firma investuje veškerý čas, práci a kreativitu. A nejen to, tato firma k výrobě používá materiály šetrné k životnímu prostředí.


Výsledkem jsou pak nádherné, kvalitní, profesionálně vyrobené obroučky s mnoha propracovanými detaily. Jsou opravdu krásné, vyrobené z různých materiálů od plastu až po kov, vyvedené v mnoha barvách a odstínech, v různých tvarech a v různém provedení orámování skel, stačí se jen podívat do našeho katalogu.


Výběr brýlí


Jak vybrat správné brýle, které vám padnou? To je pro nás všechny někdy složitá záležitost. Je dobré brýle vybírat i podle tvaru obličeje tak, aby nám skvěle padly a doplnily náš vzhled, případně pomohly vyrovnat některé malé nedostatky. Ale, i když vzhled je pro nás jistě velmi důležitý, vždy bychom měli dbát na to, aby brýle vyhovovaly našemu hlavnímu požadavku - aby korigovaly vadu zraku, kterou trpíme a tedy, abychom v nich skvěle viděli.

V První Optice pro vás máme velmi široký výběr brýlových obrub různých velikostí, tvarů a barev, jistě si vyberete ty správné brýle, které budou šik, budou vám slušet a budete v nich dobře vidět.


Rada optika při výběru brýlí, měření zraku


Naši odborníci na pobočkách První Optiky vám rádi poradí a pomohou vybrat skvělé brýle právě pro vás. Nezapomeňte, že si také můžete nechat vyrobit dioptrické brýle s ochranou proti slunci, brýle na řízení automobilu, brýle pro práci na počítači, a další typy brýlí se speciálně upravenými skly. Objednejte se na poradenství.

Pokud potřebujete zjistit aktuální hodnotu dioptrií, není to problém. Nabízíme vám měření zraku bez front a čekání. Objednejte se on-line on-line, pokud se chcete objednat osobně, zavolejte na +420 775 888 001, nebo napište na info@prvnioptika.cz, určitě společně najdeme termín, který vám bude vyhovovat.


Ušetřete peníze, plaťte benefity


Již od ledna 2022 můžete v První Optice celé brýle zaplatit poukázkami! Využijte naše aktuální super nabídky a slevy, kupte si u nás brýle a zaplaťte je firemními benefity! Platí na veškerý sortiment bez omezení!

Bereme poukázky firem – Benefity a.s., Benefit plus, Edenred, Sodexo a Up. Přijímáme jak papírové šeky, tak i platební karty jednotlivých společností. Dostupné na všech pobočkách První Optiky.




2 882 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page