top of page

Dětské brýlové obruby se slevou 50 %, za jednotnou cenu

Aktualizováno: 14. 2.

Očním vadám a onemocněním se nevyhnou ani ti nejmenší z nás, tedy děti. I v dětském věku se setkáváme s problémy týkajícími se dobrého vidění. Zásadní je, vždy se snažit tyto vady řešit a onemocnění léčit včas. Včasnost odhalení problému a jeho řešení či léčba mohou mít zásadní vliv na výsledek léčby. 

Slevy na dětské brýle

Pokud tedy máte dojem, že má vaše dítě jakýkoli problém s viděním, je třeba bezodkladně navštívit dětského očního lékaře.

Nejlepším řešením je návštěva některé z dětských očních ambulancí, kde na základě vyšetření dítěte lékař určí vhodný postup a léčbu. Oční vyšetření dětí může být náročnější, proto je dobré vyhledat zkušeného očního specialistu. Pokud je řešením zjištěné oční vady použití brýlí jako korekčního prostředku, První Optika vám nyní nabízí kvalitní dětské brýlové obruby za skvělou cenu.


Sleva 50 % na dětské brýlové obruby

Aktuálně vám První Optika nabízí dětské brýlové obruby se slevou 50 % a jejich jednotná cena je nyní 1790 Kč. Prohlédnout si je můžete na pobočkách První Optiky osobně, prozatím je nenabízíme prostřednictvím webových stránek, jsme přesvědčeni, že je dobré tyto brýlové obroučky osobně vidět a případně je dítěti vyzkoušet, aby mu perfektně seděly.


Parametry dětských brýlových obrub

Dětské brýlové obruby by měly splňovat zejména následující parametry: odolnost a pohodlné nošení. Brýle nesmějí dítě omezovat a vadit mu, jedním z aspektů je v dnešní době i snaha dosáhnout toho, aby se brýle dítěti líbily. Pokud brýle tyto podmínky nesplňují, může dojít k tomu, že dítě je nebude chtít nosit a léčba oční vady se stane dlouhodobou obtěžující záležitostí pro všechny zúčastněné.

Pokud dítě brýle nosí trvale, vždy bychom měli pamatovat na to, aby mělo dítě brýle dvoje. Doporučuje pořídit jedny brýle do školy a druhé pro volný čas, které však lze v případě potřeby zaměnit.


Rada optika, prevence

Zkušený optik vám rád poradí s výběrem kvalitních dioptrických brýlí pro vaše dítě a pokud bude třeba, malé brýličky pro vaše dítě upraví na míru tak, aby mu dobře padly. Vždy je však třeba, aby po celou dobu léčby spolupracovali s lékařem rodiče, kteří dítě podpoří, ale i zkontrolují, zda brýle dítě opravdu nosí. Je pravdou, že mnoho dětí má zpočátku k brýlí odpor, ale časem si většina dětí zvykne a zjistí, že dobře vidět je vlastně fajn.

Nepodceňujte pravidelné preventivní kontroly v předškolním i školním věku dítěte, jak jsme již zmínili na začátku článku, některé vady a onemocnění je zásadní objevit včas, aby mohly být vhodně a účinně léčeny.

Objednejte se na poradenství s výběrem brýlí pro vás nebo vaše dítě. Na pobočkách První Optiky vám zkušení optici rádi poradí jak s výběrem dětských brýlí, tak i s jejich správnou údržbou, případně provedou drobnou opravu na místě, při vážnějším poškození nechají rozbité brýle po předchozí domluvě s vámi odborně opravit.

Pro osobní objednání a dotazy zavolejte na telefonní číslo +420 775 888 001, nebo napište na info@prvnioptika.cz. Rádi vám poradíme a pomůžeme vyřešit váš problém.

Měření zraku u dětí

Dětské oční vady a onemocnění

Nejčastěji se vyskytující vady u dětí jsou krátkozrakost, dalekozrakost, šilhavost, tupozrakost, retinopatie u nedonošených dětí, zánět spojivky, zánět očí nebo ječné zrno. U malých dětí se můžeme setkat s ucpanými slznými kanálky. S onemocněním vašeho dítěte vám pomůže odborný lékař, který nemoc diagnostikuje a zvolí vhodný způsob léčby. Dětské oční vady, z nichž nejčastější je krátkozrakost nebo dalekozrakost, je třeba korigovat pomocí dioptrických brýlí nebo čoček.

44 zobrazení
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page